Terug naar beginpagina

Start-to-LivinusRun 2013

De LivinusRun lopen kan niet zonder een degelijke voorbereiding. Om jullie klaar te stomen voor de verschillende afstanden van de LivinusRun zetten we dit jaar een Start-To-LivinusRun campagne op. Doel is in Sint-Lievens-Houtem en omliggende gemeenten zoveel mogelijk mensen aan te sporen sportief uit de hoek te komen en daarmee van onze gemeente een actieve en fitte gemeente te maken.

Praktische details

De start van onze Start-To-LivinusRun campagne begint dit jaar op maandag 8 april, een weekje na de omschakeling van winter- naar zomeruur!
Ideaal dus om erbij te zijn, check de praktische details hier:

De Start-to-LivinusRun sessies gaan door aan het Hemelrijk (Vlierzele) op maandag en donderdag om 19u30. Moet u zich nog inschrijven, dan komt u op de eerste sessie best een paar minuutjes vroeger.
Er wordt niet alleen getraind voor de afstand van 5KM, maar afhankelijk van het nivo en de aanwezigheid van lopers met diverse achtergrond zullen ook groepjes van meer en minder gevorderde lopers gevormd worden. Het is de bedoeling dat er getraind kan worden voor de 4 verschillende afstanden van de LivinusRun 5km, 12km, 18km en 29km. Vandaar: Start-to-LivinusRun, succes !!

De verantwoordelijke van dienst is Jürgen Cosyn.